VantVeen

Hoe komt u bij ons

Met de auto
De praktijk is met de auto goed bereikbaar. Ons advies: volg in Delft de borden ziekenhuis Reinier de Graaf; op de grote kruising met stoplichten Westlandseweg/Buitenhofdreef sorteert u rechts voor en volgt u de Westlandseweg naar rechts; op de T-splitsing gaat u rechtsaf, u bent nu op de Buitenwatersloot; de tweede zijstraat rechts is de Marlotlaan. De praktijk is direct om de hoek. 
Voor de deur en in de nabije omtrek is gratis parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer
Station Delft Centraal is 15 wandelminuten van de praktijk vandaan. U verlaat het station aan de achterzijde en wandelt de Buitenwatersloot af. Bus 80 en 82 hebben een halte op de Marlotlaan.

Fiets
Het centrum van Delft is op 10 minuten fietsafstand. De Marlotlaan is op de fiets binnen vijf minuten te bereiken vanuit de drie grote middelbare scholen van Delft.

Obstakels en oplossingen

 

De Buitenwatersloot is met een poller vanaf de stadskant van Delft afgesloten voor doorgaand verkeer richting Den Hoorn. Oplossing: parkeer uw auto onder het viaduct en loop de laatste tweehonderd meter.

Het kan zijn dat u per ongeluk aan de verkeerde kant van de Buitenwatersloot uitkomt. Ons advies: parkeer uw auto en loop over de fiets/wandelbrug van de Buitenwatersloot. Geniet op de brug van het uitzicht op de historische boerderij Marlot, houdt rechts aan en loop de eerste straat aan uw linkerhand in. U bent op de Marlotlaan.

ons adres

Marlotlaan 1
2614 GV Delft
info@vantveenorthodontist.nl
015 - 2 12 27 36

Locatie op google-maps

locatie Marlotlaan

gebouw 

ontwerp: studio buffalo en fotografie: jeroen pool