VantVeen

Het team

Een orthodontist werkt in teamverband. In ons team werken twee balie-assistentes en drie stoel-assistentes die een deel van de behandelingen uitvoeren.

We stellen alle assistentes aan u voor.

De balie-assistentes 

Juliette Schalkoord-Postma is de balie-assistente op maandag tot en met donderdagochtend. Juliette werkt sinds mei 2007 bij ons in de praktijk. Juliette heeft stalen zenuwen, ze kan twee telefoonlijnen tegelijk bedienen en blijft kalm als er tegelijkertijd mensen voor haar balie staan voor het maken van een afspraak.

Marijke Oostveen-van Leeuwen is onze balie-assistente op dinsdag, woensdag en donderdagmiddag. Marijke is mei 2008 bij ons begonnen. Marijke heeft lang in andere tandartspraktijken gewerkt voordat ze bij ons kwam. Ze heeft heel veel kennis van de algemene tandheelkunde. Haar kennis over orthodontie heeft ze bij ons in korte tijd uitgebreid.

De stoelassistentes

Danitsja Vink werkt sinds maart 2003 bij ons. Eerst als “manus-van-alles”, maar al snel bleek dat Danitsja het werken aan de stoel met cliënten toch echt het leukste vindt. En dat gaat haar heel goed af. Danitsja is erg vriendelijk en heeft engelengeduld met kinderen. Ze werkt op maandag en donderdag.

Jacinta Hogeboom-Thuring is paro-preventie-assistente. Zij heeft vanaf 1998 veel ervaring als tandartsassistente opgedaan in de praktijk van tandarts Harms. In 2005 heeft Jacinta de opleiding tot paro-preventie-assistente met succes afgerond. Daar is ze terecht trots op. Een paro-preventie-assistente is opgeleid om in overleg met een cliënt de mondhygiëne te verbeteren. Indien nodig verwijzen wij clienten naar Jacinta. Jacinta werkt op dinsdag, woensdag en donderdag.

Irene Dede. Zij werkt al 34 jaar als orthodontie-assistente en sinds september 2010 bij ons. Irene is opgewekt, vrolijk en fluit graag een deuntje als ze het naar haar zin heeft op het werk. Irene kan zich heel goed verplaatsen in de wensen van de cliënt en daar dan ook naar handelen. Irene werkt op maandag, dinsdag en woensdag.

Vanity van der Helm. "Van", zoals ze graag genoemd wordt, heeft haar opleiding voor tandartsassistente in Rotterdam in 2015 afgerond. Zij heeft werkervaring in de tandheelkunde opgedaan voordat ze bij ons is komen werken in januari 2018. Vanity geniet ervan om met kinderen om te gaan. Dat is voor haar ook een belangrijke reden geweest om zich in de orthodontie te gaan bekwamen. We noemen Vanity onze "scan-koningin": zij heeft zich met veel enthousiasme op onze mondscanner gestort en kan het beste van ons allemaal een mond scannen met deze nieuwste technische aanwinst. Vanity werkt op dinsdag, woensdag en donderdag.

staand 6

ontwerp: studio buffalo en fotografie: jeroen pool